#101320  by vansvilla
 Thu Oct 15, 2015 6:24 am
I get that the Unit is designed to control street lighting and the inst manual that came with mine details all the time delays, ie so many minutes after sunset etc but are unable to fathom out 24 hr load on.

Is there an override that some person has found?

In the interim I am just running the load out of the battery connections of the controller, there is no shunt or battery monitor system fitted.
 #101331  by hunnyshome
 Thu Oct 15, 2015 8:35 am
Do you have an MT-5 controller. Is that displaying correct info?

Yes we do have an MT-5 controller. At the moment neither of the panels are charging,
but will try each panel individually asyou suggested.
Will report back later.
We paid nearly $200 to have the additional panel connected and live half an hour from the
nearest auto electrician, and if we can fix it ourselves without paying more the better.
 #101337  by DerekB
 Thu Oct 15, 2015 11:47 am
Almost sounds like a wire is loose and not making contact.
Good luck. Post pictures of what you find
 #101395  by hunnyshome
 Fri Oct 16, 2015 1:31 pm
Thanks for your help Derek, but solar panels still not charging, have booked it into the auto-electrian next week.
 #101541  by hunnyshome
 Mon Oct 19, 2015 5:35 pm
All is now well with the panels, we had an electrician friend have a quick look today and it was the wiring where it comes through the roof, it was fairly tight and and must've been pulled to give a bit more wire, then with us travelling worked lose.
So thank you once again for all your help
Pay with Paymate Express